Tretmani tela

Kada je u pitanju nega tela PAYOT laboratorija nudi čitav spektar mogćnosti da se precizno odgovori na sve zahteve klijenata.

PAYOT profesionalni tretmani su dizajnirani tako da daju odmah vidljive efekte. Znanje terapeuta kombinovano sa izuzetnim kvalitetom PAYOT preparata za negu u salonu će omogućiti trenutke pravog uživanja.

Stručnjaci su kreirali salonske tretmane koji se mogu prilagoditi željama i potrebama svake osobe i omogućiti joj da ima savršeno negovanu kožu i harmonićne konture tela. Svi preparati sadrže aktivne materije i njihove kombinacije u optimalnim koncentracijama za postizanje maksimalnih rezultata. Tretmani po meri klijenta omogućiće da figura izgleda lepše, koža bude čvršća, mekša i dobro negovana.

Profesionalni piling za telo sa uljem slatkog badema, kajsije i pistaća poboljšaće teksturu kože i obezbediti bolju penetraciju aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Masaže (relaks, parcijalna, energetska..) prirodnim uljima od pomorandže, grejpa, bergamota, slatkog badema obezbediće potpunu relaksaciju i savršeno negovanu kožu. Pakovanja, zavisno od potreba kože i želja klijenta upotpuniće negu i dati konačan pečat svakom tretmanu.

Sa PAYOT kozmetikom rezultati su zagarantovani!